Чи правда, що дата смерті людини відома ще до його народження?

Трагічно загинув мій чоловік.На нього робочий впустив дерево на лісоповалі.З необережності.Нещасний випадок.У церкві мені сказали, що на небесах пишеться дата народження і дата, т е час смерті ще до народження людини.Чи означає, що якби чоловік не працював на лісоповалі, сидів би вдома або був би в будь-якому іншому місці на Землі, він би все одно помер саме в цей час, в цей термін, якщо йому судилося відпущено Богом стільки прожити?

Може бути, Ви неправильно зрозуміли слова який сказав Вам Може бути, Ви неправильно зрозуміли слова який сказав Вам. У Православ'ї немає віри в приречення, це означає, що неправильно вважати, що людина вмирає в певний день свого життя. Таємниця людського життя і його смерті настільки залежить від Бога і самої людини, що ніхто не може сказати, коли настане момент переходу від земного життя у Вічність. Правильно буде завжди бути готовим до смерті, а значить віруючій людині необхідно завжди перебувати в молитві, частіше відвідувати храм, регулярно сповідатися і причащатися.

Про покійного дружині усередині моліться будинку і в храмі, просіть у Бога залишення всіх гріхів покійного і вічний спокій в Господі.

Архів усіх питань можна знайти тут .Якщо ви не знайшли цікавить вас питання, його завжди можна задати на нашому сайті .

Читайте також