Сильні молитви від головного болю і запаморочення

  1. Кому молитися про допомогу при головному болю
  2. Молитва від головного болю Іоанна Предтечі
  3. Молитва від болю і запаморочення Божої Матері
  4. Звернення до Господа, щоб позбутися від головного болю
  5. Ранкові молитви від головного болю і тиску

У сучасних людей найчастіше зустрічається таке нездужання, як головний біль У сучасних людей найчастіше зустрічається таке нездужання, як головний біль. Не завжди під рукою виявляються ліки. Тоді допоможе молитва від головою болю. Можливо, для скептиків подібне твердження здасться неймовірним, але при наявності віри це засіб виявляється дуже дієвим. Саме тому до нього вдаються тисячі віруючих.

Короткий зміст


Кому молитися про допомогу при головному болю

Згідно з православною традицією, в разі кожної конкретної хвороби треба молитися певного небесному покровителю. Взагалі шанування святих почалося досить давно, в основі кожного храму лежать мощі християнських мучеників. Для віруючих вони є кимось на кшталт посередників, які доносять їх молитви Богу, підтримують прохання. Цією традиції не дотримуються протестантські деномінації, інші ж ортодоксальні вірування міцно за неї тримаються.

Коли людина страждає від головного болю, молитися прийнято Іоанну Хрестителю і Божої Матері.


Молитва від головного болю Іоанна Предтечі

Іоанн Предтеча   був родичем Ісуса Христа, приблизно того ж віку, що і Син Божий Іоанн Предтеча був родичем Ісуса Христа, приблизно того ж віку, що і Син Божий. Його зачаття відбулося з волі Божої, адже батьки Іоанна довгий час були бездітними. Вони вже навіть не вірили в те, що зможуть мати дітей. Тому, коли Ангел з'явився батькові майбутнього пророка, священика Захарії, той не повірив. Але Господь великий зробити всяке чудо, і у літньої пари з'явилася дитина.

Це був не простий чоловік, з дитинства Іоанн обраний Господом для особливої ​​ролі. Про нього написано в кожному з чотирьох Євангелій. Очевидно, що праведник користувався повагою в народі ще до того, як Ісус вийшов на проповідь. Ось чому святого називають Предтечею. Безумовно, мав Іоанн даром пророцтва, про що також свідчать євангельські розповіді.

  • Після того, як Іоанн хрестив Христа, шляхи їх розійшлися. Праведник був заарештований, а потім і страчений за бажанням Соломії, падчерки царя Ірода Антипа.

У народі це, мабуть, один з найпопулярніших святих. Йому присвячено цілих сім церковних свят. У народі про Івана складено багато легенд, існує повір'я, що Хреститель ще з'явиться на землю - перед тим, як почнеться Друге пришестя. Моляться йому під час різних життєвих негараздів, допомагає святий також від болю в голові.

Хрестителю Христовий, проповіднику покаяння, кающагося не погорди мене, але разом поставлю з вoі небесними, молися до Владики за менe, недостойного, унилаго, немощнaго і сумного, у многія біди впaдшаго, утруждeннаго бурхливими пoмисли розуму мого. Аз бо есмь вертеп злих справ, аж ніяк не імeяй кінця гріховного звичаєм, прігвождeн бо є розум мій земним вещeм.

Що сотворю? Чи не живемо. І до кого вдамся, так спасeна буде душа моя? Тільки до тебе, святий Жанні, благодаті тезоіменіте, яко тя перед Господом по Богородиці вем больша бити народжених всіх, бо ти сподобився єси торкнутися верхy Царя Христа, взeмлющаго гріхи світу, Агнця Божого. Егoже молі за грішну мою душу, та понe відтепер, в первийнaдесять годину, понесу тяготу благу і прийму мзду з останніми. Їй, Хрестителю Христовий, чесний Предтечі, крайній Пророче, перший у благодаті мученику, Постніков і пустельників наставнику, чистоти вчителю і ближній друже Христовий!

Тебе молю, до тебе прибігаю: чи не відкинь мене від твого заступництва, але підведи мене, падшого багатьма гріхи. Обнови душу мою покаянням, яко другим хрещенням, понeже обоегo начальник єси: хрещенням омивaяй прародітельний гріх, покаянням же очіщaяй коегождо справа кепсько. Очисти мене, гріхами осквернeннаго, і понyді ввійти, aможе нічтоже кепсько входить, до Царства Небесного. Амінь.


Молитва від болю і запаморочення Божої Матері

Навіть якщо ви прийняли таблетку, це не привід відмовлятися від молитви. Звернення до Богородице допоможе прискорити дію ліки. Молитва не тільки зцілює тіло, а й упорядковує душу. А вчені давно знають, що від духовного настрою залежить багато в чому і фізичне здоров'я людини. Неспокійна совість, стреси, викликані переживаннями, конфліктами - все це може стати причиною самих різних нездужань.

прохання до Божої Матері допоможе очиститися від гріховних думок. Треба встати перед образом, запалити лампаду. Свої проблеми, страхи, тривоги - все можна висловити в бесіді з матінкою Богородицею. Але спочатку бажано прочитати благословенний текст:

Пресвята Богородиця, уймі мою головний біль, високий тиск і сильну Коль. Амінь.

Богородице Діво, очисти мене від думок згубних і болів нав'язаних. Амінь.

Пресвята Богородиця, знизь біль в голові і дурість в чолі. Амінь.

Пресвята Діва Марія, нехай біль головний вщухне, а віра в Христа добродійство, не поникне. Амінь.

Потім вже додають прохання тими словами, які йдуть від душі. У молитві треба не тільки попросити про те, щоб не боліла голова, а й висловити вдячність за все хороше, що є в житті. Але це простіше зробити в домашніх умовах, як бути, якщо хвороба наздогнала на роботі? І тоді справжньому віруючому немає перешкод для спілкування з вищою силою.

Якщо не знаєте напам'ять тривалих молитов, цілком можна скористатися короткими, наприклад: «Богородице Діво, радуйся», «Пресвятая Богородице, спаси нас!» Звичайно, запалювати свічки в кабінеті ніхто не буде, можна це зробити у вихідний день, коли підете в храм . Але зосередитися і стисло попросити про одужання ніхто не завадить:

«Пресвята Богородиця, захисти від гріховної смоли і головного болю!»

Звернення до Господа, щоб позбутися від головного болю

Недаремно придумані святим батьками щоденні молитви. Щоб освятити весь день, треба читати їх вранці. Перед настанням ночі - попросити прощення гріхів, це допоможе заснути з чистою совістю. В традиції дуже глибока мудрість, адже муки совісті можуть довести до того, що людина не зможе відпочити.

У проханнях, які написані в молитовнику, маються на увазі всі людські потреби. Наприклад, текст « Отче наш »Містить завуальовані прохання про процвітання, благополуччя і, звичайно, здоров'я. Адже коли ми просимо про прощення гріхів, ми так очищаємо і своє тіло від наслідків гріховної поведінки.

Тому необов'язково в молитві до Ісуса озвучувати свої конкретні прохання. Він тепер знає всі ваші потреби. Найважливіше розібратися зі своїми внутрішніми протиріччями. Наприклад, не можна молитися, коли в душі піднімається злість на когось із близьких. Спочатку необхідно пробачити своїх кривдників, потім помолитися за них, побажати всіх благ - не на словах, а від душі.

Отче наш, що єси на небесах!

Хай святиться ім'я Твоє,

нехай прийде Царство Твоє,

нехай буде воля Твоя,

як на небі і на землі.

Хліб наш насущний дай нам днесь;

і прости нам провини наші,

як і ми прощаємо винуватцям нашим;

і не введи нас у спокусу,

але визволи нас від лукавого.

Бо Твоє є Царство і сила і слава на віки.

Амінь.

Ранкові молитви від головного болю і тиску

Як потрібно ставитися до святих

Не слід з'являтися в храмі лише тоді, коли вас терзають якісь недуги. Багато заходять до церкви, як в якийсь магазин духовних послуг: «Кому помолитися, щоб голова пройшла?» Такий підхід (поставив свічку - отримав одужання) нагадує давнє язичництво. Святі не роздають багатство, удачу і здоров'я в обмін на свічки або пожертвування. Це перш за все небесні наставники, які допомагають в духовних питаннях. Але правда в тому, що і в життєвих справах вони можуть посприяти.

Не настільки важливо, якого праведника ви виберете адресатом свого прохання. Молитва буде почута лише в тому випадку, якщо вона повністю щира. І не забудьте про подячному молебні після зцілення.

Причин для звичайного головного болю може бути безліч, в тому числі дуже небезпечні для здоров'я. Так що обов'язково запланувати відвідування фахівця. Помолитися потрібно, але і відмовлятися від медичної допомоги не можна - Господь не дарма посилає людей вчитися на лікарів, вони покликані допомагати оточуючим. Такий був початковий Божий задум, щоб люди жили в світі, підтримували один одного. Тому невірно відкидати все земне, як «нечисте», як роблять деякі сектанти.

Нехай Господь благословить Господь всі ваші справи і подасть міцне здоров'я!

Молитви від головного болю і запаморочення - читати і слухати was last modified: by Bogolub

Що сотворю?
І до кого вдамся, так спасeна буде душа моя?
Але це простіше зробити в домашніх умовах, як бути, якщо хвороба наздогнала на роботі?
Багато заходять до церкви, як в якийсь магазин духовних послуг: «Кому помолитися, щоб голова пройшла?