Молитви вагітної жінки на виношування здорового плоду

  1. Святі праведники і чудотворці в допомогу чреву материнському
  2. Пресвята Богородиця
  3. Святої Параскеви П'ятниці
  4. Блаженна Ксенія Петербурзька і блаженна Матрона Московська
  5. Молитва для тих, хто має проблему виношування вагітності
  6. Псалми на допомогу майбутнім батькам

Найважливіше в житті будь-якої жінки, природне призначення - знайти материнство і продовжити рід людський. Не важливо чим займається жінка, яких успіхів у праці та кар'єрі вона домагається, але народження чада буде завжди самим особливою подією в житті. Тому ті з жінок, що мають труднощі з виношуванням і народженням дітей, завжди шукають способи допомоги собі.

Змови і молитви на вагітність - це ті нескладні маніпуляції, що разом із застосуванням медичних засобів допоможуть позбутися від проблем дітонародження. Тим більше що сприятливу дію Святого Духа давно підтверджено навіть медичними світилами. Зауважте, у значної частини лікарів акушерів в кабінетах присутні ікони та інша релігійна атрибутика. А багато дорослих дітлахи - підтвердження того неймовірного дива, що дарує Господь звертається до нього.

Благодатна сила звернення до Бога обов'язково подіє як оберіг на дитину в утробі материнській. І тут дуже важливо не вдаватися до послуг Темних Сил. Зачаття, народження і виношування потомства - винятковий доля Всевишнього. Він початок всього сущого, творець життя і смерті, і тільки йому потрібно підносити молитву за здоров'я матері і її чада.

Навіть в такому випадку коли немає ніякої небезпеки, варто поставитися до вагітності з усією відповідальністю і оберігатися від пристріту і мимовільною заздрості. Після того, коли ви дізнаєтеся, що вдалося завагітніти, зробіть собі оберіг від поганих людей і демонічних сил - це вбереже від усякої напасті вас і дитя.

Святі праведники і чудотворці в допомогу чреву материнському

Кожна сфера людського житія як би знаходиться під заступництвом своїх праведників і угодників. Їм Господь доручає доглядати за своєю паствою, чути сподівання, вникати в проблеми, наставляти і виясняти недбайливих чад своїх. Найвірнішими покровителями нам у всіх проблемах земного буття є Ангели-охоронці. Але ще є в пантеоні святих ті, кому ми підносимо прохання в надії на лікування душі і тіла.

Пресвята Богородиця

Найголовнішою покровителькою всіх праведних дружин християнських, звичайно ж, є Пресвята Богородиця. Е Найголовнішою покровителькою всіх праведних дружин християнських, звичайно ж, є Пресвята Богородиця й відправляють молитви, коли є проблема завагітніти. Незрозумілий диво і милості посилає жінкам молитва, піднесений до Діви Марії. Її ж прийнято просити захистити черево материнське від усякого лиха, дати здоров'я малюкові, щоб вагітність пройшла спокійно і закінчилася благополучним вирішенням під час пологів. Вона ж дає надію і оберіг від усякої чаклунський напасті і мимовільного пристріту.

Щоб спокійно носити дитя в утробі весь визначений термін, необхідно читати молитву-оберіг для матері і поки ще не народженого дитини. Вона не вимагає складних зусиль, зате дає якраз те, що потрібно жінкам, - спокій і душевну рівновагу. Немає особливих умов для читання молитви: в будь-який зручний час, коли ви відчуєте незрозумілу тривогу, недобрий ознака пристріту або просто, щоб заспокоїтися, читайте багаторазово слова, звернені до Богородиці. Закликаючи її на допомогу, ви отримаєте найсильнішу захист і впевненість.

Обов'язково купите в церковній лавці ікону з ликом Богородиці. Це буде ваш оберіг на весь час вагітності і заступництво в дозволі від тягаря. Вона ж стане вашою святий помічницею, якщо ви потім її повісите над ліжечком свого малюка.

Особливо сильні звернення до Богородиці, що допомагають в самі складні проблеми зачаття, читають в її святкові дні церковного календаря:

  • Різдво
  • Успіння
  • Покров
  • Введення у храм
  • Благовіщення

Благовіщення Богородиці - найсильніший день для тих жінок, що зневірилися отримати дітей. Вознесіть прохання свої, просячи про милість зачаття, і вас спіткає благословення - обов'язково буде дано дар згори. Адже саме в цей день Дух Святий приніс благу звістку Діві Марії про те, що стати їй благословенній в дружин і бути матір'ю Господа нашого Ісуса Христа Сина Божого.

Коротка, але сильна молитва про дарування дітей. Читайте разом з батюшкою!

Святої Параскеви П'ятниці

Друге прізвисько безгрішною Параскеви - «Бабина заступниця». Своє прізвисько великомучениця отримала за те, що молитви до неї мали неймовірне диво - допомагати в усіх бідах, в душевній і тілесній болю у жінок. У неї просять допомоги, маючи проблеми завагітніти, підносять молитви про легкий дозволі в народженні дитини.

Будь-яка жінка, яка бажає отримати заступницею Параскеву, повинна віддавати їй в п'ятницю свою повагу Будь-яка жінка, яка бажає отримати заступницею Параскеву, повинна віддавати їй в п'ятницю свою повагу. П'ятниця - день Параскеви великомучениці. Батьки назвали свою дочку в честь дня п'ятниці, коли Господа нашого Ісуса розіп'яли на хресті.

Звернення до святої допомагають завагітніти, уберегти від пристріту мати і чадо в утробі, благополучно виносити дитя. Також славляться молитви до Параскеві, читаються при народженні дитя, щоб полегшити біль і страждання під час пологів.

Але найголовнішим секретом звернень до Параскеві є те, що до неї прийнято відправляти прохання в бажанні народити дочку. Якщо у батьків народжуються тільки хлопчики, або таємним бажанням матері є народження дівчинки собі в радість, то усередині моліть великомученицю про це! Вона турбуватиметься тим, щоб ваша мрія стала щасливою дійсністю. Дочка для матері - завжди бажане дитя, втіха і допомога у всіх справах, відрада душі і серця. У давні часи вести господарство було набагато складніше, ніж в наш час, тому поява в родині ще однієї жінки, донечки, для матері було величезною підмогою і полегшенням у праці тяжкому.

Блаженна Ксенія Петербурзька і блаженна Матрона Московська

Ці святі міцно зарекомендували себе в заступництві над жінками. Багато зафіксованих фактів чудесного народження дітей у подружжя, коли дружини вже зневірилися завагітніти. Коли офіційна медицина розводить в безсиллі руками, то Небеса простягають до нас милість свою, щоб душі наші міцніли в вірі до Всевишнього.

Молитва блаженної Матрони Московської, принесене щоранку, стане найсильнішим ліками для вашого тіла. Якщо ви не поставитеся до неї формально, а як ревна християнка проявіть повагу до Силам Небесним, пройдете твердої ходою в храм Господа, то ваші старання будуть винагороджені дивом народження дитини.

Молитва для зачаття дитини святої блаженної Матрони Московської

Блаженна Ксенія Петербурзька стала в ряд з тими святими, що дають чудо зцілення в самих безнадійних випадках. Безліч вже підтверджених і науково зафіксованих випадків, коли, залишивши надію завагітніти і виносити дитину, після паломництва до мощів блаженної Ксенії жінкам було послано це чудо. Також великою силою, вберігає від пристріту, служать святі ікони, що зображують блаженну.

Ксенії Петербурзької

Молитва для тих, хто має проблему виношування вагітності

Часта проблема сучасних жінок - це виношування плоду. Коли вдається завагітніти, але начебто зло переслідує і забирає у матері щастя благополучно провести на світ божий потомство своє. Цьому може бути неймовірна кількість причин як медичного спрямування, так і на Часта проблема сучасних жінок - це виношування плоду ведений псування або пристріт. Викличте собі на допомогу і заступництво Сили Небесні і вам дана буде радість материнства.

Якщо ваша біда полягає в проблемах медичного характеру, то звернення до Небес, спрямовані на поліпшення здоров'я, тільки допоможуть лікарям позбавити вас від тілесних немочей, дадуть силу для виношування плоду. Але якщо ваша проблема не піддається поясненню з точки зору медицини, а таких випадків значна більшість, то тут потрібна допомога Всевишнього, щоб уберегтися від пристріту і лихого людини, що наводить чаклунство і псування.

Щоденне звернення до Ангела-охоронця, яке підноситься після того, як вдалося зачати, стане немов оберіг, відганяє все зле й недобре. Щоранку і на сон грядущий читайте слова прохання свого Ангела-хранителя, і ви відчуєте, що станете спокійніше, підуть усі тривожні думки, а вагітність буде протікати без будь-яких ускладнень.

Молитва Ангелу-Хранителю для захисту від біди з дітьми

Незайвим буде в цей час відвідування храму. Там благодатна атмосфера і Святий Дух у кожній деталі, предмет і іконі. Подавайте своє ім'я в молитву за здоров'я, обов'язково ставте свічку перед образом Пресвятої Богородиці, щоб вона дарувала свій захист. Це буде найсильніший оберіг від будь-якого заздрісного або недоброго ока.

Псалми на допомогу майбутнім батькам

Неймовірною силою володіють пісні Давида, возносящие молитви Г Неймовірною силою володіють пісні Давида, возносящие молитви Г   осподу для підтримки будь-якої людини осподу для підтримки будь-якої людини. У них є захист від будь-якої напасті життєвої і підказка в складній ситуації. Дітонародження і проблеми вагітності не є винятком.

  • Псалом 19 - просить панове про допомогу подружжю, що зневірилися стати батьками через проблеми здоров'я. Читайте його регулярно, і він подарує радість народження довгоочікуваного чада.
  • Псалом 106 - позбавляє жінку від безпліддя, дарує їй радість випробувати щастя материнства. Читається разом з ритуалами і молитвами до святих угодників, що дають вам оберіг в життя.
  • Псалом 75 - допомога матері, що боїться йти в пологи. Читається перед початком пологів, коли перші сутички стали провісниками щасливого моменту. Він заспокоїть жінку в тривогах і заворушеннях, вбереже від сильних болів і допоможе в народженні здорового і неушкодженого чада.